Cursuscode: VT735

Cursus Nederlands Module 3, [A2 tot ½ B1], 2x per week ma. en do.

Cursuscode: VT735

Dit is een intensieve cursus met twee lessen per week. Je kunt deze cursus doen als je het beginnersniveau A2 afgerond hebt. Je kunt jezelf voorstellen, boodschappen doen, en communiceren over het alledaagse leven. Je gebruikt complete zinnen en ook de verleden tijd. De cursus begint op niveau A2 en werkt  naar halverwege niveau B1 van het Europees referentiekader. Je kunt je inschrijven als je contact hebt gehad met een docent.

De cursus
* Klassikaal onderwijs met online support. Max. 15 deelnemers.
* Zie voorwaarden voor de gesubsidieerde prijs bij de inleiding.
Huiswerk: 6 uur per week.

This intensive course (twice a week) starts at level A2 and you will reach level halfway B1 of the Common European Framework of Reference. Enrollment is only possible after consultation with a teacher.
The course
* Classroom teaching with online support. Max. 15 students.
* See requirements for the subsidised price in the preface.
Homework: 6 hours per week.

Maandag 10 mei 2021
16 lessen van 3 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 9:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 600,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. H.W.J. (Helene) Oude Brunink-Meijer
Boek: Nederlands in actie (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Online (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
H.W.J. (Helene) Oude Brunink-Meijer
H. W. J. (Helena) Oude Brunink-Meijer Naast de lessen NT2 geef ik graag lessen Deens. Sinds mijn jeugd ben ik al dol op Denemarken. Ik ging er jarenlang op vakantie en op mijn achttiende ben ik naar Denemarken vertrokken om Deens te leren op een school in de buurt van Århus. Toen ik daarmee klaar was, wilde ik nog niet naar huis en ben ik als ung pige i huset (au-pair) op een boerderij in Nordjylland gaan werken. Na terugkeer in Nederland heb ik Scandinavische talen gestudeerd in Groningen met als hoofdtaal Deens, waarbij ik nog een jaar in Odense heb gewoond. Vanaf die tijd deel ik mijn kennis van Denemarken en de Deense taal graag met cursisten in individuele en groepstrainingen: van Deense kerst tot Deens gebak, van Deens design tot Deense å-er, alles komt voorbij.