Cursuscode: ZC376

Zomercursus Buiten tekenen, schilderen, aquarelleren

Cursuscode: ZC376

In de prachtige tuin van de Volksuniversiteit ga je, gedurende vijf achtereenvolgende middagen, tekenen, aquarelleren, schilderen. Bij minder weer kunnen we onder een royale tentoverkapping werken.

De cursus is geschikt voor zowel de beginner als gevorderde. Er wordt vooral rekening gehouden met de specifieke leerbehoeften van eenieder. Het onderwerp is naar keuze; bijv. de vijver, het uitzicht op de Kathedraal, een bloemenborder of juist iets totaal anders ( waar jij wellicht thuis al mee bezig was of oude schetsen die je gaat uitwerken of.....). Je kiest ook met welk materiaal je werkt en neemt dit zelf mee, zoals potloden, verf, penselen, papier, schilderdoek etc. Aan het eind van de middag bespreken we de resultaten.

Kortom een prima gelegenheid om weer te starten en voldoende als vooroefening of ruggesteuntje  om in de zomervakantie aan de slag te gaan!

Maandag 12 juli 2021
5 lessen van 3 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 13:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. M.A.E. (Mariette) Bakker
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)