Cursuscode: ZT450

Cursus Grieks Conversatie [A1-A2]

Cursuscode: ZT450

Deze cursus is geschikt voor degenen die niveau A1 al afgerond hebben. Dat betekent dat u al een jaar Griekse lessen hebt gevolgd.

In deze korte cursus gaan we verschillende gespreksonderwerpen uit het dagelijkse leven behandelen. Door het oefenen van spreekvaardigheid gaat u meer zelfvertrouwen krijgen om Grieks te spreken. Er is ook aandacht voor grammatica en woordenschat. Nu hebt u de kans om de woordenschat te verrijken en uit te breiden zodat u echt vlotter met de Grieken kunt communiceren. Het accent komt te liggen op het belang van praten!

Lesmateriaal: U hoeft geen boeken te kopen. De docent zorgt voor het lesmateriaal (hierover wordt meer verteld tijdens de eerste les).

Zelfstudie: 2-3 uurtjes per week min.

Donderdag 6 mei 2021
8 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. E. (Eftychia (Effi)) Koutsioumpa
Locatie: Online (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
E. (Eftychia (Effi)) Koutsioumpa
Ik zou mij graag aan u willen voorstellen: Ik ben geboren en getogen in Athene, in Griekenland. Grieks is mijn moedertaal en Frans ook. Mijn interesse voor Frans en Nieuwgrieks begon al op de basisschool: ‘’L’école des Ursulines’’ in Athene, Griekenland. Daarna heb ik ‘’Franse taal en letterkunde’’ gestudeerd in Parijs in Frankrijk, op de Universiteit van de Sorbonne en ben gediplomeerd docent Frans. Verder heb ik gewerkt op een middelbare privéschool en heb in Griekenland lesgegeven in zowel Frans als Nieuwgrieks aan cursisten met verschillende achtergronden, kinderen en volwassenen. Sinds 2012 geef ik in Nederland lessen Frans en Nieuwgrieks. Daarnaast geef ik sinds 2017 met veel plezier les op de Volksuniversiteiten in Utrecht, Nieuwegein en Baarn en heb ik mijn eigen onderneming. In mijn lessen komt spreekvaardigheid ruimschoots aan bod, in een ongedwongen sfeer. Plezier hebben in het leren staat voorop. Καλώς ήρθατε (kalos irthate = welkom)!