Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: ZT450

Cursus Grieks Conversatie [A1-A2]

Cursus Grieks Conversatie [A1-A2]
Cursuscode: ZT450

Deze cursus is geschikt voor degenen die niveau A1 al afgerond hebben. Dat betekent dat u al een jaar Griekse lessen hebt gevolgd.

In deze korte cursus gaan we verschillende gespreksonderwerpen uit het dagelijkse leven behandelen. Door het oefenen van spreekvaardigheid gaat u meer zelfvertrouwen krijgen om Grieks te spreken. Er is ook aandacht voor grammatica en woordenschat. Nu hebt u de kans om de woordenschat te verrijken en uit te breiden zodat u echt vlotter met de Grieken kunt communiceren. Het accent komt te liggen op het belang van praten!

Lesmateriaal: U hoeft geen boeken te kopen. De docent zorgt voor het lesmateriaal (hierover wordt meer verteld tijdens de eerste les).

Zelfstudie: 2-3 uurtjes per week min.

Donderdag 6 mei 2021
8 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 120,00
Mw. E. (Eftychia (Effi)) Koutsioumpa
19:00 - 20:30
Locatie: Online (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
E. (Eftychia (Effi)) Koutsioumpa
E. (Eftychia (Effi)) Koutsioumpa
Ik zou mij graag aan u willen voorstellen. Mijn naam is Effi (Eftychia) Koutsioumpa. Ik ben in Nederland sinds December 2010. Mijn interesse voor Frans en Nieuwgrieks begon op de basisschool: ‘’L’ école des Ursulines’’in Athene, Griekenland. Daarna heb ik gestudeerd in Parijs, Frankrijk op Universiteit van Sorbonne ‘’Franse taal en letterkunde’’ en ben gediplomeerde docent van Frans. Ik ben ook gediplomeerde grafisch ontwerper en heb gewerkt bij een Griekse krant in Athene ''Ethnos''. Verder heb ik gewerkt op een middelbare privéschool en heb ook lessen aan cursisten in Griekenland gegeven (Frans en Nieuwgrieks cursussen). Bovendien heb ik ook lessen van Frans en Nieuwgrieks in Nederland sinds 2012 gegeven. Op dit moment geef ik lessen van Griekse taal op de Volksuniversiteit van Utrecht en in Nieuwegein sinds november 2017. Ik geef lessen van de Griekse en Franse taal zowel voor kinderen als voor volwassenen (ook wel voorbereiding op de Internationale Certificaat examen Nieuwgrieks en Frans) .