NLP introductie

NLP introductie

Cursus

€ 230,00
Kies startdatum

Cursus

NLP introductie

“Als je blijft denken zoals je altijd dacht en je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”.

Een mooie spreuk die ons als trainers altijd raakt en die leidraad is voor deze introductiecursus NLP. NLP leren en toepassen, gaat over het ontdekken van ‘hoe' jij de dingen doet die je doet en hoe je (indien gewenst) deze kunt veranderen. Hoe reageer jij op anderen of situaties? Hoe kijk jij naar de wereld en waar reageer je op?

Vaak zijn we ons maar nauwelijks bewust dat we dingen vaak op dezelfde manier doen. Hoe mooi zou het zijn als we ons nog wat bewuster worden van hoe we communiceren en wat daarvan het effect is. Welke patronen zijn er dan zichtbaar, wat zijn gevolgen en hoe zijn ze ontstaan? En hoe zou het ook anders kunnen op het werk, in een relatie, met vrienden, familie of je kinderen. In deze cursus, waarin onder meer deze vragen onder de loep worden genomen, staat persoonlijke ontwikkeling en communicatie centraal.

De cursus is gebaseerd op NLP en we zetten verschillende NLP-technieken in. Je leert de technieken en kunt ze daarna direct toepassen op jezelf en in je omgeving. Hierdoor zul je nog beter zien wat jouw patronen en die van een ander zijn. Daarnaast maakt NLP de communicatievoorkeuren van mensen inzichtelijk, waardoor je je eigen communicatie kunt inzetten in verbinding met anderen.

In 5 dagen (3 uur) nemen we je mee in de basis van NLP en gaan we aan de slag met praktische oefeningen om de theorie toepasbaar te maken. Je zult merken dat je na iedere les met een nog frissere blik kunt kijken naar hoe jij doet wat je doet en wat je kunt doen om ergens beweging of verandering te creëren.

Deze cursus wordt gegeven door Martine Jongkind en Youri Stavenuiter.

5 lessen van 3 uur:

Zaterdag 25/05/2024 - 10:00 uur.
Zaterdag 01/06/2024 - 10:00 uur.
Zaterdag 22/06/2024 - 10:00 uur.
Zaterdag 29/06/2024 - 10:00 uur.
Zaterdag 13/07/2024 - 10:00 uur.

Gebouw Volksuniversiteit
Nieuwegracht 41
3512 LE, Utrecht

Youri Stavenuiter & Martine Jongkind
Alle veranderingen beginnen bij jezelf. Wanneer je iets wilt, heb je zelf een eerste stap te zetten.

BEKIJK MIJN PAGINA >