Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen

Verhuur

Ons karakteristieke pand aan de Nieuwegracht is de perfecte vergaderlocatie in Utrecht. Met 13 sfeervolle lokalen, verdeeld over drie verdiepingen, is er altijd een vergaderruimte beschikbaar voor u om te kunnen vergaderen in Utrecht. De lokalen zijn bij uitstek geschikt voor vergaderingen, maar ook als trainingsruimte, cursusruimte of presentatieruimte te gebruiken. De lokalen zijn geschikt voor 10-20 personen.

Complete vergaderruimte

Elk lokaal in ons grachtenpand is standaard voorzien van wifi, een whiteboard en een cd-speler. Daarnaast zijn extra faciliteiten als een beamer, laptop en flip-over beschikbaar om te huren als extra. U huurt bij ons een vergaderruimte in Utrecht voor slechts € 90,- per dagdeel, waarbij u op maandag en woensdag zelfs een korting ontvangt van € 10,- ! Naast onze 13 lokalen is het ook mogelijk om ons atelier en werfkelder te huren als vergaderruimte.

Mocht u een vergadering inclusief lunch willen organiseren, is dit bij ons mogelijk. Informeer hiervoor vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze inspirerende binnentuin, waar u even tot rust kunt komen tussen de vergaderingen door.

Vergaderen in Utrecht | VU UtrechtVergaderlocatie in Utrecht | VU UtrechtVergaderruimte in Utrecht | VU Utrecht

Vergaderlocatie op elk moment beschikbaar

Onze unieke vergaderlocatie in Utrecht is beschikbaar tijdens onze reguliere openingstijden. Dit is elke werkdag van 9.00-17.00 uur, behoudens de schoolvakanties. Mocht u in het weekend of ’s avonds willen vergaderen in Utrecht, is dit bij ons mogelijk. U betaalt hiervoor wel een meerprijs van € 30,- per uur voor het beheer.

Vergaderlocatie Utrecht huren

Wilt u graag meer informatie over onze locatie of wilt u een reservering plaatsen? Hiervoor kunt u vrijblijvend contact opnemen met Ron Harmelink via het telefoonnummer 030-2319754 of stuur een e-mail naar verhuur@volksuniversiteitutrecht.nl of via het online formulier.

Voor een volledig overzicht van onze prijzen, bekijkt u onze prijslijst. Lees ook onze algemene voorwaarden die van kracht zijn bij het huren van een vergaderlocatie van Volksuniversiteit Utrecht.