Op zoek naar een inspirerende plek voor jouw training?

Huur een trainingsruimte

Ons karakteristieke pand aan de Nieuwegracht is de perfecte trainingslocatie in Utrecht. Met 13 sfeervolle lokalen, verdeeld over drie verdiepingen, is er altijd een cursusruimte beschikbaar voor jouw trainingen, cursussen of lezingen. Een trainingsruimte bij de Volksuniversiteit Utrecht huren is al mogelijk voor slechts € 105,- per dagdeel.

 

Beschikbare ruimtes

De Volksuniversiteit Utrecht heeft 13 leslokalen beschikbaar voor de verhuur. In ieder lokaal is ruimte voor 10-20 cursisten. Naast onze leslokalen is het ook mogelijk om het schildersatelier, keramiekatelier of werfkelder te huren.

    

    

Faciliteiten

Ieder lokaal in ons grachtenpand is standaard voorzien van een whiteboard en wifi. Daarnaast zijn extra faciliteiten als een beamer, laptop en flipover optioneel te huur. In onze koffiekamer serveren wij diverse dranken, lekkernijen en lunch
Meer informatie over catering.

 

Openingstijden voor trainingen

Onze unieke cursuslocatie in Utrecht is standaard beschikbaar op werkdagen van 9:00-17:00. Ook in het weekend of tijdens schoolvakanties kun je gebruik maken van onze voorzieningen. Er geldt van wel een toeslag van € 30,- per uur voor het beheer.

 

Trainingsruimte huren in Utrecht

Voor meer informatie over onze locatie of het maken van een reservering kun je vrijblijvend terecht bij Ron Harmelink via telefoonnummer 030-2319754 of e-mail.

Download onze tarievenlijst