Inschrijving & betaling

Inschrijving

Inschrijven voor een cursus kan via deze website. Bekijk ons cursusaanbod.
Om de juiste cursus te vinden kun je het cursusaanbod eenvoudig filteren op onderwerp, locatie en startdatum.

Na inschrijving ontvang je een e-mail met de bevestiging van je inschrijving.
Zodra er voldoende aanmeldingen zijn om de cursus door te laten gaan of uiterlijk één week voor de start van de cursus hoor je of de cursus definitief doorgaat.

Inschrijving voor een taalcursus
Voor veel taalcursussen is een intake verplicht voordat je je kunt inschrijven.
Meer informatie over het intakeproces

Inschrijving met een kortingspas
Met een U-pas of Stadspas Nieuwegein kun je het cursusgeld betalen met (een deel van) je saldo.
Meer informatie over korting & subsidie

Inschrijving voor de wachtlijst
Wanneer een cursus vol is, is het wel nog mogelijk om je op de wachtlijst te laten plaatsen. Dit kan door bij de cursus te klikken op de knop "Zet me op de wachtlijst".
Als er een plekje vrijkomt of als er een extra groep wordt gevormd, nemen we contact met je op.

Let op: in geval van een intake of inschrijving met kortingspas is er nog géén plek voor je gereserveerd. Pas wanneer aan de cursusvoorwaarden (bijvoorbeeld intakegesprek) is voldaan en de betaling is ontvangen, word je plek gereserveerd. Het kan dus zijn dat de cursus in de tussentijd al vol raakt.

 

Betaling

Je kunt het cursusgeld betalen via iDEAL of in twee termijnen. Wanneer je kiest voor twee termijnen, betaal je de eerste termijn direct bij inschrijving. Je ontvangt een betaallink voor de tweede betaling een week voordat de cursus start. Het volledige cursusgeld moet voor de start van de cursus voldaan zijn om te mogen deelnemen.

Wanneer je werkgever voor de cursus betaalt, kan de betaling via een factuur. Je kunt dit aangeven tijdens het inschrijfproces op de website. Je hoeft dan niet direct af te rekenen.
Je werkgever ontvangt dan automatisch een e-mail met de gegevens van de cursus, de factuur en een betaallink om de factuur te voldoen*.
*Indien je werkgever een handmatige aanpassing van de factuur vereist, niet via de betaallink wil betalen en/of via een eigen procedure werkt, worden er 25 euro (ex. BTW) aan administratiekosten gerekend.

Let op: na het inschrijfproces is er nog géén plek voor je gereserveerd. Pas wanneer de betaling is ontvangen, wordt je plek gereserveerd. Het kan dus zijn dat de cursus in de tussentijd al vol raakt.