Effectief en overtuigend communiceren

Effectief en overtuigend communiceren

Workshop

€ 70,00

Kies startdatum

Workshop

Effectief en overtuigend communiceren

Wil je beter en makkelijker communiceren? In voor jou lastige situaties je doelen probleemloos  bereiken? In deze masterclass leer je hoe jouw innerlijke familie, man, vrouw,  jongen en meisje je daarbij kan helpen. Iedereen heeft deze  4 rollen in  zich. Of je nu man bent of vrouw. Ze staan voor jouw kwaliteiten en behoeften. Als je ze goed kent, kan je ze bewust inzetten. Zo heb je zelf de regie en ben je beter in balans. En je leert  meteen ook de innerlijke familie van mensen om je heen herkennen. Zo ben je beter in staat jezelf en anderen te begrijpen!
Kom ook ervaren hoe simpel, krachtig én leuk deze methode is.
In één ochtend leer je op een andere manier naar jezelf en anderen te kijken. Na deze kennismaking  kan je er meteen mee aan de slag.

Workshopleider Alice Peek is Loopbaan coach, werkgelukdeskundige en HR Businesspartner en heeft ervaring in industriële omgevingen, financiële instellingen en semioverheid. Zij is gecertificeerd coach in de schilden van de innerlijke familie. Betrokken, helder en resultaatgericht zijn de ingrediënten waarmee zij individuen en organisaties op een hoger plan brengt. Humor is daarbij onmisbaar! Dat alles geeft haar energie en inspiratie.
Nieuwsgierig geworden? Meld je aan en doe mee.

De workshop duurt 3 uur
Maximaal 10 deelnemers

1 lessen van 3 uur ,1 dagen per week:

  • zaterdag 9 november van 10:00 tot 13:00

Gebouw Volksuniversiteit
Nieuwegracht 41
3512 LE, Utrecht