Frans Conversation Actualités,  [A2 - B1]

Frans Conversation Actualités, [A2 - B1]

De inschrijving voor deze cursus is op dit moment niet geopend.

Frans Conversation Actualités, [A2 - B1]

In deze cursus ligt de nadruk op het voeren van eenvoudige gesprekken naar aanleiding van de actualiteit.

Het lesmateriaal bestaat uit artikelen uit het Journal des Enfants, waarop je via de Volksuniversiteit Utrecht kunt abonneren. De artikelen zijn in eenvoudig Frans geschreven. Als je aan deze cursus deel wilt nemen moet je beschikken over een basisniveau (4 jaar (school)Frans). Het is belangrijk om een docent te raadplegen tijdens de Open Dag of de spreekuren.

Maximum aantal deelnemers: 15

Cursus Frans voor (ver) gevorderden

Je Franse taal is al op een heel goed niveau, maar je wilt het Frans nog beter leren beheersen. Dat leer je in deze cursus door zo veel mogelijk op een praktische manier met de taal bezig te zijn. De actualiteit van de Frankrijk vormt steeds de basis voor de gesprekstof. Een taalcursus Frans dus waarin je het Frans met meer zelfvertrouwen leert spreken en verstaan door veel te oefenen, maar tegelijkertijd veel meer vertrouwd raakt met de Franse cultuur.

DEZE VIND JE WELLICHT OOK LEUK