Photoshop voor beginners

Photoshop voor beginners

Cursus

€ 130,00
De inschrijving voor deze cursus is op dit moment niet geopend.

Cursus

Photoshop voor beginners

Heb je het gevoel dat de foto's die je maakt nog niet zo zijn zoals je voor ogen had? Dan is Photoshop een krachtig programma om je dichter bij je doel te brengen, een foto komt vaak pas echt tot leven na de juiste nabewerking. Maar hoe ga je te werk?

In deze beginnerscursus leer je wat de mogelijkheden zijn en ga je aan de slag met de belangrijkste bewerkingstools in Photoshop en Lightroom. We nemen de interface stap voor stap door. Je leert werken met lagen, basis correcties zoals kleur, helderheid, contrast en scherpte komen uitgebreid aan bod. Je leert hoe je eenvoudig storende elementen kunt wegwerken, en hoe je door middel van maskers plaatselijke aanpassingen maakt.

Door een goede basis kun je efficiënt te werk gaan en leer je ook bij het fotograferen rekening te houden met de mogelijkheden. Tijdens de cursus is er veel ruimte voor individuele vraagstukken.

Voor deze cursus heb je een Adobe abonnement nodig met Photoshop en Lightroom, het programma wordt in combinatie voordelig aangeboden. Tijdens de lessen is het handig om een eigen laptop mee te nemen. Documentatie met uitleg van de lessen wordt verzorgd, zodat je thuis in je eigen tempo aan de slag kunt.

Max 8 cursisten

DEZE VIND JE WELLICHT OOK LEUK