Stofatelier, workshop schrijven & verbeelden

Stofatelier, workshop schrijven & verbeelden

Workshop

€ 85,00

De inschrijving voor deze cursus is op dit moment niet geopend.

Workshop

Stofatelier, workshop schrijven & verbeelden

Kun jij je ook zo verbazen over het huisstof in je kamer? Het blijft dwarrelen en neerdalen, al neem je stofdoek en stofzuiger ter hand. In de twee bijeenkomsten van Stofatelier verken je de wereld van jouw huisstof in tekst en beeld. Onder leiding van Ceciel Boudewijn verzamel je stof tot schrijven. Beeldend docent Dorothé Arts begeleidt je bij het maken van een klein stofschilderij waarbij je eigen huisstof het werkmateriaal is. Nieuwsgierig geworden? De deur van ons stofatelier staat voor je open!  Ervaring met schrijven of beeldend werk is niet nodig.

Dorothé maakt beelden en objecten van alledaagse huis- tuin en klusmaterialen. Ze geeft workshops & cursussen aan diverse doelgroepen, zo begeleidt ze boetseerateliers bij een gezondheidsinstelling, organiseert ze projecten op scholen en geeft ze workshops in haar eigen atelier. Zie ook www.dorothe-arts.nl. 

Ceciel is Neerlandica en docent creatief schrijven. Onder de naam Labyrint begeleidt zij leeskringen proza en poëzie o.a. bij Volksuniversiteit Utrecht. Daarnaast geeft ze schrijfcursussen en individuele begeleiding met nadruk op plezier in schrijven & poëzie. Zie ook www.inhetlabyrint.nl.

DEZE VIND JE WELLICHT OOK LEUK