Turks 1 [A0 - ½A1]

De inschrijving voor deze cursus is op dit moment niet geopend.

Turks 1 [A0 - ½A1]

In deze cursus wordt naar niveau 1/2 A1 van het Europees referentiekader toegewerkt. Dit niveau is bestemd voor beginners. De nadruk ligt op het leren van eenvoudige gesprekjes, de uitspraak en de grammatica.

We gebruiken het boek: Link Turkish Yabancilar için Türkçe. Dit is een boek met luisterfragmenten op de website dat in Turkije door de buitenlandse studenten wordt gebruikt. In het boek zijn er 7 hoofdstukken en de éérste 3 hoofdstukken kunnen we gebruiken voor de eerste groep en de láátste 4 hoofdstukken is geschikt voor de vervolg groep.

Het boek is online verkrijgbaar. Dit boek kunt u bestellen via de volgende link: https://linkturkish.com/order-textbook/  of vraag het de docent turks Sevda Kool.

CURSUS TURKS VOOR BEGINNERS

Je spreekt nog geen Turks, of hebt een heel klein beetje Turks opgepikt. Je wilt de turkse taal op een leuke en vlotte manier leren en in elk geval op een basaal niveau kunnen communiceren met de Turken.
De cursussen Turks zijn niet op een schoolse manier. Op de Volksuniversiteit Utrecht leer je het Turks door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus dus waarin je jouw vaardigheid in het turks al snel ziet groeien.
De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Turkse cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Als je de taal al enigzins beheerst, kun je starten op een hoger niveau. Als je hierover wilt overleggen, stuur dan een e-mail naar info@volksuniversiteitutrecht.nl . Onze medewerkers brengen je dan in contact met de docent.

DEZE VIND JE WELLICHT OOK LEUK