Gregor Christiaans
Docent Culinair

Gregor Christiaans

Als olijfolie niet bestond hadden we het moeten uitvinden, zo gezond en o zo lekker!

Gregor Christiaans is één van de weinige technical olive oil tasters in Nederland en lid van de Italiaanse organisatie van olijfolie proevers O.N.A.O.O. (Organizzazione Nazionale Assaggiatori Olio di Oliva). Hij is auteur van het boek “Lekker vet - alles over olijfolie” en host van de podcast “ Lekker vet” over de wondere wereld van olijfolie en de mediterrane levensstijl. Verder geeft hij (inter)nationaal lezingen en workshops. Ook is hij columnist bij Foodlog.nl en gastdocent op de Hogere Hotelschool Den Haag.

Gregor is de oprichter van Stichting Olijfolie die tot doel heeft om olijfolie in de meest brede zin des woords bekend te maken bij de consument. Vanuit deze stichting organiseert hij de ‘Amsterdam International Olive Oil Competition’. Hier worden meer dan 100 van de beste olijfoliën uit de hele wereld beoordeeld door een internationale jury en een chefs’ jury.

Gregor Christiaans
Dit zijn de cursussen die ik bij de Volksuniversiteit geef: