Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen

Algemeen

Volksuniversiteit Utrecht, waar samen leren het best is!

Volksuniversiteit Utrecht biedt jou, ongeacht je achtergrond of vooropleiding, de mogelijkheid tot scholing en persoonlijke ontwikkeling.
Met cursussen en workshops rondom thema’s als Taal, Culinair, Creatief, Kunst en Cultuur, Lichaam en Geest en Communicatie en Effectiviteit draagt Volksuniversiteit Utrecht bij aan de culturele, maatschappelijke en actieve participatie van haar cursisten in de samenleving.

Volksuniversiteit Utrecht cursisten de gelegenheid om vanuit hun eigen motivatie kennis en vaardigheden (verder) te ontwikkelen. De vakkundige docenten delen hun deskundigheid met de cursisten en vervullen de leerwensen van de gemotiveerde cursisten.

Cursisten waarderen Volksuniversiteit Utrecht op de volgende punten:
- goede prijs/kwaliteit verhouding
- breed aanbod van cursussen
- ongedwongen en professionele sfeer
- bereikbare en sfeervolle locatie
- vakkundige docenten met passie
- goede motiverende omgeving

Incompany
Volksuniversiteit Utrecht biedt ook opleidingen op maat voor bedrijven en haar medewerkers. Omdat elke organisatie uniek is, hebben wij een aanbod ontwikkeld die voor iedereen, en elke markt, toepasbaar is. Lees hier meer.

Stichting
Volksuniversiteit Utrecht is een stichting en heeft geen winstoogmerk. De gemeente Utrecht onderkent de maatschappelijke functie en verleent een subsidie welke ongeveer 13 % van de totale exploitatie uitmaakt. Dit subsidiegeld is bestemd voor de cursussen Nederlands voor Anderstaligen die zo voor de helft van de kostprijs kunnen worden aangeboden. Volksuniversiteit Utrecht werkt volgens de principes van Good Governance, welke goed bestuur en toezicht van organisaties inzichtelijk maakt.