Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: VB417

Lezing: De charme van het ouder worden (70+)

Lezing: De charme van het ouder worden (70+)
Cursuscode: VB417

Wat fijn om u op deze digitale lezing ‘ De charme van het ouder worden’  te ontmoeten. Het is wel even vreemd en wel even wennen, maar steeds vaker zullen we hiermee te maken krijgen. En al doende leert men en we weten dat wij senioren nooit te oud zijn om te leren. Door de Corona is veel anders geworden. Ook mijn lezing ‘ De charme van het ouder worden’  heb ik aangepast aan de gewijzigde omstandigheden.

De lezing gaat over hoe we, ook als we ouder worden, kunnen genieten van deze bijzondere fase in ons leven. Hoe we ons huis ‘seniorproof’ kunnen maken. Hoe we eenzaamheid tegen kunnen gaan en een greep uit allerlei handige hulpmiddelen die ons senioren helpen heel lang onafhankelijk te zijn.

Ik ga u via Zoom uitnodigen. U kunt deze lezing volgen via uw telefoon, tablet of computer. Ik stuur u voor de lezing een link. Handig om bijvoorbeeld 10 minuten voor de lezing begint al vast op de link te klikken en even uit proberen of alles werkt.

Ik kijk uit naar uw deelname. Ik wil u dus op afstand, online, een heleboel vertellen wat voor u en voor uw toekomst belangrijk is. En hebt u vragen? Dan kunt u die ook stellen tijdens de lezing. En hoe dat werkt, dat vertel ik u in de lezing.

Woensdag 28 april 2021
1 lezing van 1,5 uur aanvangstijd 14:00
Prijs: € 20,00
Mw. B. (Betsy) de Keizer
14:00 - 15:30
Locatie: Online (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
B. (Betsy) de Keizer
B. (Betsy) de Keizer