Cursuscode: ZT703

Cursus Nederlands grammatica bootcamp [B1 - B2] 1x per week

Cursuscode: ZT703

Deze cursus heet niet voor niets bootcamp. We gaan in 6 lessen heel hard werken aan grammatica. Je kan alleen aan deze cursus meedoen als je B1 hebt afgerond, omdat je alle grammatica dan tenminste een keer gezien hebt. We gaan aan de slag met jullie vragen.

Voor deze cursus moet je minimaal twee uur per week reserveren voor huiswerk. Het materiaal krijg je van de docent.

Dinsdag 11 mei 2021
6 lessen van 2 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. M. (Marjon) Reinders
Locatie: Online (klik hier voor de adresgegevens)
M. (Marjon) Reinders
Hoe meer les ik geef in en over het Nederlands, hoe leuker ik het vind. Samen met mijn cursisten ontdek ik altijd weer nieuwe dingen over het Nederlands. Ik houd van grammatica, ik houd van taal, ik houd van woorden en ik houd van spelen met taal. En ik vind het erg leuk om al die aardige interessante nieuwe Nederlanders een beetje te helpen bij het wennen aan een nieuwe taal en een nieuwe cultuur. Ik heb Nederlandse taal en literatuur gestudeerd en daarna ongeveer 25 jaar mijn eigen dansschool gehad. Sinds 2012 geef ik met veel plezier Nederlands als tweede taal bij diverse taalinstituten aan groepen en in privélessen. The more I teach in and about Dutch, the better I like it. Together with my students we keep discovering new facts about the Dutch language. I love syntax and grammar, I love language in general, I love words and I love playing with them. And I adore helping all those friendly interesting new Dutch people finding their way in a new language and a new culture. After my studies in Dutch language and literature I owned a dancing school for about 25 years. From 2012 I teach Dutch as a second language at multiple Utrecht language institutes in group courses as well as in private courses.