Cursuscode: VT721

Cursus Nederlands Module 2, [A1 tot A2], 2x per week ma en do.

Cursuscode: VT721

This intensive course (twice a week) is for those with some knowledge of Dutch. The course starts at level A1 and completes level A2  of the Common European Framework of Reference. Subscription is only possible after consultation with a teacher.
The course
* Classroom teaching with online support. Max. 15 students.
* See requirements for the subsidised price in the preface.
Homework: 6 hours per week.

Maandag 1 maart 2021
16 lessen van 3 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 9:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 600,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. H.W.J. (Helene) Oude Brunink-Meijer
Boeken: Contact! nieuw 2 tekstboek + online mp3's , Contact! nieuw 2 werkboek + online-mp3's (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Online (klik hier voor de adresgegevens)
H.W.J. (Helene) Oude Brunink-Meijer
H. W. J. (Helena) Oude Brunink-Meijer Naast de lessen NT2 geef ik graag lessen Deens. Sinds mijn jeugd ben ik al dol op Denemarken. Ik ging er jarenlang op vakantie en op mijn achttiende ben ik naar Denemarken vertrokken om Deens te leren op een school in de buurt van Århus. Toen ik daarmee klaar was, wilde ik nog niet naar huis en ben ik als ung pige i huset (au-pair) op een boerderij in Nordjylland gaan werken. Na terugkeer in Nederland heb ik Scandinavische talen gestudeerd in Groningen met als hoofdtaal Deens, waarbij ik nog een jaar in Odense heb gewoond. Vanaf die tijd deel ik mijn kennis van Denemarken en de Deense taal graag met cursisten in individuele en groepstrainingen: van Deense kerst tot Deens gebak, van Deens design tot Deense å-er, alles komt voorbij.