Cursuscode: VT749

Cursus Nederlands Module 4 [½ B1 tot B1], 2x per week ma. en vrij.

Cursuscode: VT749

Dit is een intensieve cursus met twee lessen per week. Deze cursus is geschikt voor je als je jezelf al aardig kunt redden in het Nederlands. Je hebt niet veel hulp nodig om duidelijk te maken wat je bedoelt. Je kunt goed spreken over bekende thema’s en vertrouwde onderwerpen. Je kunt de mensen begrijpen als het over alledaagse dingen gaat De cursus start halverwege B1 (www.erk.nl) en rondt dit niveau af. Aan het eind van de cursus wordt er aandacht besteed aan het Staatsexamen Programma1 (www.staatsexanensnt2.nl).
Je kunt je inschrijven als je contact hebt gehad met een docent.
De cursus
* Klassikaal onderwijs met online support. Max. 15 deelnemers.
* Zie voorwaarden voor de gesubsidieerde prijs bij de inleiding.
Huiswerk: 6 uur per week.

Maandag 10 mei 2021
16 lessen van 3 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 13:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 600,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. J. (Janneke) Boone
Boek: Nederlands in actie (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Online (klik hier voor de adresgegevens)
J. (Janneke) Boone
Hallo! Mijn naam is Janneke. Ik woon in Utrecht. Redelijk honkvast. Maar tot ik zelf kinderen kreeg heb veel in het buitenland gewoond. Als kind ging ik naar school in Colombia en Brazilië. Na mijn studie Spaans heb ik een tijd in Spanje gewoond en gewerkt. Ik vond het altijd heerlijk dat ik de taal verstond die om mij heen gesproken werd. Op die manier leer je de mensen en het land ook beter kennen en voel je je daar ook thuis. Daarom vind ik het nu leuk om jullie Nederlands te leren. Zodat jullie kunnen genieten van de taal die je om je heen hoort en zodat je je thuis kunt voelen op dit hele kleine stukje aarde. Ik besteed veel aandacht aan spreekoefeningen, ook als de lessen online of hybride zijn. Maar natuurlijk komen de andere vaardigheden ook aan bod.