Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen

Turks

Turkije is een prachtig land dat zowel Europese als Aziatische invloeden kent. Het klimaat is er zacht, de mensen zijn gastvrij en de Turkse keuken is erg verfijnd. Niet verwonderlijk dat grote groepen Nederlanders jaarlijks naar Turkije afreizen voor zaken of vakantie. Wilt u in het Turks leren communiceren? Kies dan voor de cursus Turks van de Volksuniversiteit Utrecht. Tijdens de cursus Turks leert u op een zeer praktische wijze Turks spreken, verstaan, lezen en schrijven. Na afloop zult eenvoudige gesprekken in het Turks kunnen voeren en een gedegen kennis hebben van  de Turkse taal en grammatica.

Turks leren

Turks leren aan de Volksuniversiteit Utrecht is geschikt voor iedereen die interesse heeft in de Turkse taal. De cursus wordt bovendien niet op een schoolse manier gegeven, maar op een praktische manier waarbij uw kennis van het Turks zich in een rap tempo zal ontwikkelen. De nadruk ligt steeds op een correcte uitspraak van het Turks, grammatica en uw Turkse woordenschat. Naast actieve deelname aan de cursus kunt u zo’n 5 uur huiswerk per week verwachten.

Wanneer u deelneemt aan onze cursus Turks heeft u bovendien automatisch toegang tot extra lesstof via onze online leeromgeving. Hier kunt u zelfevaluaties maken, interessante Turkse filmpjes bekijken en verdiepende lesstof raadplegen.

Open dag cursus Turks

Tijdens de eerstvolgende open dag van de Volksuniversiteit Utrecht kunt u extra informatie inwinnen over onze Turkse taalcursus. Hier zijn de docenten van de cursus aanwezig om persoonlijk al uw vragen te beantwoorden. Tevens is het mogelijk om uw huidige kennis van de Turkse taal te laten toetsen door één van onze docenten, om zo uw instapniveau te bepalen.

Cursus Turks instapvoorwaarden

Aan de verschillende niveaus van de cursus Turks zijn bepaalde instapvoorwaarden verbonden. In principe begint iedereen bij niveau A1 en kan men pas deelnemen aan een hoger niveau na afronding van een lager niveau. Heeft u reeds een bepaalde hoeveelheid kennis van het Turks en wilt u instromen halverwege een niveau of op een hoger niveau? Dan kan dit alleen in overleg met een docent van de cursus Turks. U regelt dit eenvoudig tijdens een van onze open dagen.