Wij zijn op zoek naar een bestuurslid

maandag, maart 29, 2021

Wij zijn op zoek naar een bestuurslid met aantoonbare brede bestuurlijke ervaring, bij voorkeur in het volwassenenonderwijs. De bestuurder dient op strategisch niveau relevante kennis en ervaring in te brengen en tegelijk oog te hebben voor de bedrijfsvoering. Bij voorkeur heeft de kandidaat bovendien kennis van en een relevant netwerk binnen het educatieve en culturele speelveld in Utrecht. Kijk voor meer informatie over deze functie op: https://bit.ly/3w1DNG5

Corona Nieuws

Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 23 maart j.l. hebben wij helaas moeten besluiten alle praktische cursussen die niet online kunnen plaatsvinden, te moeten cancelen. We zien geen mogelijkheid meer om deze cursussen door te schuiven naar een later moment. De cursisten die dit aangaat hebben inmiddels een mail ontvangen over deze beslissing.

Maar we zitten niet stil en kijken vooruit naar de toekomst. Deze zomer zal er een afwisselend zomerprogramma zijn. Er worden in onze prachtige tuin diverse creatieve cursussen aangeboden, het tuintheater komt weer naar de Volksuniversiteit en in augustus klinkt er weer mooie muziek uit onze serre. Neem gerust een kijkje op onze website bij ons zomeraanbod.

LOCKDOWN VERLENGD TOT TENMINSTE 1 MAART!

Helaas is de huidige lockdown verlengd tot tenminste 1 maart. Wat betekent dit voor jouw cursus?

Alle talen cursussen zijn online gestart. Hopelijk kunnen de praktijkcursussen begin maart starten op locatie.

Heb je vragen? De administratie is tijdens de lockdown per e-mail bereikbaar via info@volksuniversiteitutrecht.nl.