Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: ZC375

Zomercursus tekenen op vakantie

Zomercursus tekenen op vakantie
Cursuscode: ZC375

Ik ga op vakantie en neem mee: mijn tekenspullen. Met weinig middelen veel plezier. En al tekenend zie je meer. We werken buiten in de tuin van de Volksuniversiteit Utrecht aan de Nieuwegracht.

Neem mee: potloden HB en 4B, gum, tekenklem of  elastiek, Tekenblok A4 formaat met stevig papier, of tekenboekje of aquarelblok bijvoorbeeld Arches Grain Fin, 300gr, A4, 12 vel.

Doosje aquarelverf Winsor&Newton, penseel bijvoorbeeld Da Vinci cosmotop 5580 nr 10, potje voor water, papieren zakdoekjes, en/of kleurpotloden zachte kwaliteit.

Maandag 19 juli 2021
5 lessen van 3 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 13:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00
Mw. N. (Nine) Kullberg
13:00 - 16:00
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
N. (Nine) Kullberg
N. (Nine) Kullberg
Ik heb in Utrecht de lerarenopleiding gevolgd en me daarna verder verdiept in portrettekenen en olieverftechniek. Sinds 1995 ben ik verbonden aan de Volksuniversiteit, eerst in Nieuwegein. Ontdekken hoe je de dingen om je heen of dat wat je in je hoofd hebt, kunt vertalen naar het platte vlak, is spannend. Het gaat om het plezier in het verkennen van de uitdrukkings mogelijkheden met verschillende materialen.