Cursuscode: ZT304

Cursus Engels Conv. and Grammar Advanced,  [C1]
Cursuscode: ZT304

Cursus Engels voor gevorderden

Je Engels is al op een goed niveau, maar je wilt het Engels echt goed leren, of weer eens opfrissen. Ook de grammatica wil je nu eens goed onder de knie krijgen. Dat alles leer je in deze cursus door zo veel mogelijk op een praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus Engels dus waarin je vlot voor de vuist weg leert spreken en lezen door veel te oefenen.

This is a course for those who already speak English fairly well but
would like to improve their fluency and expand their knowledge of
grammar and Vocabulary. Next to speaking and grammar activities,
students are going to read English newspaper articles.
A very useful tool for this class is the BBC website: bbclearningenglish.com:
A must (!) for anybody who is serious about his / her English!
A lot of attention is also paid to presentation skills.
The purpose of this course is to enable you to connect with people more
effectively in a wide range of situations : personally, professionally or socially.

Take your communication skills to the next level.....
Students are expected to devote about 3 hours to their homework.

Interested in enrolling? Please consult the teacher first!
15 students max.

Donderdag 6 mei 2021
8 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 13:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. E.T. (Elsbeth) Niessen
Boeken: English Vocabulary in use advanced druk 3, English Grammar in Use (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Online (klik hier voor de adresgegevens)
E.T. (Elsbeth) Niessen
Dat ik het onderwijs in wilde stond al lang vast, mensen iets aanleren vind ik ontzettend leuk en het geeft ook veel voldoening. Uiteraard heb ik stage gelopen in het middelbaar onderwijs, dat was een fijne maar ook zeer vermoeiende periode: Middelbare scholieren moeten Engels leren en vaak willen ze niet???Beter is het een gemotiveerd publiek te hebben en dan kom je bijv. bij de Volksuniversiteit. Mensen die hier naar toe komen hebben daar zelf voor gekozen, ze zijn enthousiast en echt geïnteresseerd in de taal en het land. What more do you want? Sinds 1988 geef ik bij verschillende buurthuizen Engelse les aan specifieke 55+ groepen. Tempo en lesmateriaal heb ik in de loop van de cursussen aangepast om tot een voor deze doelgroep gericht lespakket te komen. Ik zie mijn cursisten vriendelijk lachend de klas in komen en, in een les weer wat wijzer geworden, in dezelfde stemming weer vertrekken. Vaak continueren ze jarenlang een cursus: ze leren veel, de sfeer is relaxed, de groep is leuk en: Er valt nog veel meer te leren. Mij bevalt dit prima???